Biersommelier Arnhem, Tilburg, Utrecht

Ben jij de bierfreak die wij zoeken? Heb jij alles al eens geproefd en weet jij echt álles van bier? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons ondersteunt op het gebied van assortimentsbepaling, inkoop, training en sales.

Taphuys

Taphuys is het mooiste grand café van Nederland. Dat vinden wij zelf tenminste. Onze gasten kunnen bij ons terecht voor lunch, diner en borrel. Het leukste is dat wij 40 tot 100 (afhankelijk van de locatie) bieren op tap hebben die onze gasten zelf kunnen tappen en proeven. Naast bieren hebben we ook uiteenlopende wijnen, maar ook een menukaart om van te smullen.

De functie

Jij bent dé bierexpert voor de drie locaties van Taphuys. Dit betekent dat er ongeveer 100 collega’s blind vertrouwen hebben in jouw kennis van bieren. Daarbij ben jij een topper in de bediening en loop je deels mee op de vloer van Taphuys, zodat jij ook daar jouw kennis en enthousiasme kunt delen.

Wat ga je doen?

Ons assortiment
Jij zorgt ervoor dat al onze gasten blij worden van ons bieraanbod. Dit loopt van een standaard pilsje tot geinige of interessante lokale bieren tot de gekste speciaal bieren uit de hele wereld. Hiervoor ga je op onderzoek uit, doe je onderhandelingen en koop je, in overleg met de bedrijfsleiders, in voor drie locaties.

Onderhoud bierwand
Op onze locaties hebben wij 40 tot 100 bierkranen die dagelijks door onze gasten gebruikt worden. Deze wanden met kranen moeten uiteraard onderhouden en schoongehouden worden. Hiervoor ben jij verantwoordelijk. Klein onderhoud doe je zelf, maar wordt het te ingewikkeld dan kun je hiervoor natuurlijk experts inzetten.

Trainen personeel
Om ervoor te zorgen dat ook jouw collega’s wat over onze bieren kunnen vertellen, train jij ze en maak jij ze net enthousiast over het gouden brouwsel als dat jij bent. Dit doe je aan de hand van on the job trainingen en proeverijen.

Proeverijen gasten
Om onze gasten te enthousiasmeren en kennis te laten maken met Taphuys en onze bieren organiseer je proeverijen of andere leuke bier gerelateerde evenementen.

Bier & spijs
100 bieren op de tap is natuurlijk leuk en aardig. Maar wat eet je daar nou het beste bij? Deze combinaties maak jij samen met onze chefkoks, zodat wij onze gasten een lekkere hap kunnen adviseren bij hun bier of een lekker glas bier bij hun lekkere hap.

Bediening
Ongeveer de helft van jouw uren houd jij je bezig met onze bieren. De overige uren loop je mee op de vloer en bedien en adviseer je onze gasten. Dit houdt in dat je je dus ook bezig houdt met het opnemen en uitserveren van dranken en gerechten.

Wat verwachten wij van onze biersommelier?

Wij zijn niet alleen op zoek naar een bierkenner, maar naar degene die van zijn passie zijn job wil maken. Uiteraard is veel kennis super belangrijk, maar een afgeronde opleiding biersommelier is hierbij ook een grote pré.

Aangezien je wordt op ingezet op drie locaties (Arnhem, Tilburg en Utrecht) moet reizen geen probleem voor je zijn.

Wat kun jij van ons verwachten?

Betaald krijgen voor wat jij het allerliefste doet is natuurlijk al geweldig. Je kunt hierbij een salaris gebaseerd op CAO horeca verwachten. Daarbij start je bij ons met een contract voor bepaalde tijd, waarbij je bij goed functioneren overgaat op een contract voor onbepaalde tijd.

Jij krijgt alle ruimte om jouw hobby in te praktijk te brengen. Hierbij krijg je heel veel vrijheid om zelfstandig te werken, maar je hoeft zeker niet alles alleen te doen. Je krijgt hierbij ondersteuning van het management op de locaties en van je collega’s van Mimosa.

Reis je met de trein of met de auto? Je reiskosten voor zakelijk verkeer worden vergoed.

En nu?

Ben je enthousiast geworden voor deze functie? Om met jou in contact te komen ontvangen wij graag jouw CV met motivatie via els@mimosabv.nl. We lezen of horen heel graag waarom jij de perfecte kandidaat voor deze job bent.
Heb je nog vragen? Bel Els op nummer 06-18194817

els@mimosabv.nl