Keukenmedewerker (parttime / bijbaan) Utrecht

Keukenhulp

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en energieke keukenhulp voor ons restaurant in Utrecht!

Wil jij werken in de mooiste en gezelligste horecazaak van Utrecht? November 2019 is onze nieuwe zaak geopend een de Mariaplaats. We hebben al een heel tof keukenteam, maar we kunnen nog extra horeca-toppers gebruiken!
Uniek bij het Taphuys is de tapwand met 80 bieren en de wijnwand met 60 wijnen waar gasten zelf hun eigen bier of wijn kunnen tappen.

De functie
Als keukenhulp ondersteun jij de kok met allerlei werkzaamheden in de keuken. Je bereidt kleine gerechten, verzorgt indien nodig de afwas, helpt mee bij het inruimen van bestellingen en zorgt er mede voor dat alles in de keuken schoon en netjes is en op rolletjes loopt.

 

 

Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die graag de handen uit de mouwen steekt en op zoek is naar een (bij)baan voor langere tijd. Enige ervaring in de keuken is top! Daarbij is het heel handig als in Utrecht of omgeving woont.

Wat bieden wij?

  • Een super mooie werklocatie en een keuken voorzien van de mooiste apparatuur!
  • Een professioneel team van gezellige collega’s!
  • Een startsalaris naar horeca CAO
  • Uren geheel in overleg

Heb je interesse om aan de slag te gaan als keukenhulp bij Taphuys Utrecht? En voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen we je uit te solliciteren. Vergeet niet een motivatie én CV met pasfoto toe te voegen. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op. We kijken uit naar jouw reactie!

els@mimosabv.nl